Management Update
Management Update is een business-to-business kwartaalmagazine. Het tijdschrift richt zich op ondernemers in de regio gemeenten Heumen, Mook & Middelaar en Berg en Dal. Het tijdschrift bericht over diverse aspecten van ondernemerschap en management in deze gemeenten. In Management Update kunt u als ondernemer uw producten en diensten onder de aandacht brengen bij een geïnteresseerde zakelijke doelgroep. Management Update heeft een samenwerking met Ondernemersvereniging gemeente Heumen (OGH), Ondernemersvereniging Mook (OVM) en Groesbeekse Ondernemers Vereniging (GOV). Tevens biedt Management Update platform aan deze ondernemersverenigingen in de hele regio voor hun berichtgeving.

Redactionele inhoud
De thema’s zijn business-to-business en bestrijken diverse de managementdisciplines: financieel management, bedrijfshuisvesting, promotie, sales en marketing, assurantiën, accountancy, personeelszaken, bedrijfsfitness, afvalbeheer, automatisering en juridische zaken e.d. Alle thematische pagina’s worden redactioneel informatief door CCM&C verzorgd en houden ondernemers en management op een gerichte en bondige manier up-to-date.

Verspreiding
Management Update verschijnt in een oplage van 4.750 exemplaren en wordt op naam gratis verspreid naar ondernemingen in Malden, Heumen, Nederasselt, Overasselt, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Middelaar, Milsbeek, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Erlecom, Persingen, Kekerdom, Ubbergen, Beek, Leuth, Ooij, Millingen a.d. Rijn. . Verder verspreiding via ondernemersverenigingen, gemeentehuis, via leestafels van wachtkamers, horeca e.d. Kortom, een optimale verspreiding en een optimaal bereik van uw doelgroep. Daarnaast krijgen alle deelnemende (lees adverterende) bedrijven extra exemplaren voor eigen werving en verspreiding. Management Update is ook online te lezen, klik hiervoor op de cover voor de laatste versie.