Topic Regiomagazine: toonaangevend en stijlvol
TOPIC Regiomagazine is een uitgave van CCM&C en verschijnt in een oplage van 11.000 exemplaren vier maal per jaar als kwartaaluitgave. In dit luxe vormgegeven magazine kunt u als ondernemer uw producten onder de aandacht brengen van een interessant klantenpubliek in de regio.

Redactionele formule
TOPIC Regiomagazine biedt de lezer informatieve artikelen over wonen, mode, reizen, hobby, culinair, shopping, kunst, cultuur en uitgaan. Interviews met markante personen uit regiopolitiek, cultuur of verenigingsleven, agenda met evenementen, wetenswaardigheden over financiën, science en gezondheid.
De artikelen hebben betrekking op ‘onze’ eigen regio en krijgen daarom een hoge attentiewaarde. Lekker leesbaar, goed en stijlvol geïllustreerd en met bijzondere invalshoek. Kortom, een redactionele omgeving waar u scoort met uw advertentie.

Verspreiding
TOPIC Regiomagazine verschijnt in een oplage van 11.000 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Molenhoek, Mook, Plasmolen en Middelaar. Extra verspreiding via diverse openbare gelegenheden, wachtkamers, leestafels en de deelnemende winkels en bedrijven.