Inhoud Groen & Goed Nieuws 4 - jaargang 10 - 2020
GG Actueel en Inhoud • Buurderij De Lage Hof • Duurzaamheidsplatform •
Goed Bezig • De Heemtuin • Inspiratie en visie • Vrijwilligerswerk in uitvoering •
Het Groene Prikbord

Klik op de cover om een pdf van de laatste editie
van Groen en Goed Nieuws te downloaden.

De knop om…..
Groen en goed steeds belangrijker. Op Europees niveau wil men de Europese economie de komende jaren slimmer, groener en krachtiger te maken om te kunnen concurreren en voorop te lopen op de rest van de wereld. Slimmer omgaan met grondstoffen en milieuvriendelijk produceren staan hierbij centraal. Bedrijven worden door hun klanten aangesproken en afgerekend op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaam ondernemerschap.
Groen en goed ondernemen is dus simpelweg: voldoen aan het tijdsbeeld en inspelen op de behoefte van klanten. Marketing in optima forma dus! Duurzaam ondernemen bespaart geld, beperkt (milieu) risico’s, geeft een extra onderscheidend vermogen en levert een betere reputatie op bij uw afnemers.

Inhoud van Groen & Goed Nieuws
Groen & Goed Nieuws is een maatschappelijk betrokken en milieubewust regiomagazine. Het richt zich op onderwerpen over natuur(beleving), energiebesparing, duurzame voeding, well-being en onthaasten, veilige/menselijke werkomgeving, eco-reizen en duurzaam toerisme, goede doelen, duurzaam beleggen, fair trade, cradle to cradle, recycling (grondstoffen), duurzame innovaties enzovoorts. Kortom, Groen & Goed Nieuws zet redactioneel de knop dus om. Voor een hoge identificatie met de lezer is redactioneel gekozen voor een sterke focus op de eigen bekende regionale leef- en woonomgeving. Positief, regionaal informerend, “newsy” en met een human touch.

Platform voor organisaties
Groen & Goed Nieuws biedt platform voor relevante instanties, stichtingen en organisaties om meer ruchtbaarheid te geven aan hun ‘goede’ activiteiten en initiatieven op sociaal-maatschappelijk vlak. De redactionele omgeving van Groen & Goed Nieuws is aantrekkelijk voor bedrijven die in hun marketingbeleid bewust kiezen voor maatschappelijk betrokkenheid en bedrijven die daar ook in de praktijk uiting aan geven. Hetzij door een gericht producten- en dienstenpakket, hetzij door een bewuste bedrijfscultuur en door maatschappelijk betrokken initiatieven in de praktijk. Bedrijven kunnen via advertenties en advertorials hun boodschap uitdragen.

Uitvoering en verspreiding
Groen & Goed Nieuws wordt gedrukt in een oplage van 11.000 exemplaren en optimaal verspreid. Tevens als doorbladerbare pdf (flipviewer) op internet te lezen. Full color , A4 formaat, gedrukt op papier met FSC keurmerk.

Advertentietarieven Groen en Goed nieuws
•  Alle advertentietarieven op basis van FULL COLOUR druk.
•  Hartkatern 4 of 6 pagina's meegehecht en op zwaarder papier: tarief op aanvraag.
•  Alle tarieven zijn excl. BTW en op basis van compleet advertentiemateriaal.
•  Eventuele technische kosten worden in overleg tegen kostprijs doorberekend.

Formaten Breedte x hoogte (mm) Kosten per plaatsing bij
    1x 2x 4x
1 pag. FC 190 x 260 € 765 € 740 € 695
1 pag. FC aflopend 210 x 297 met aan alle zijden 5 mm afloop € 765 € 740 € 695
1/2 pag. liggend 190 x 128 of staand 92 x 260 € 440 € 425 € 395
1/4 pag. liggend 190 x 62 of staand 92 x 128 € 250 € 245 € 220
         
Omslag 2 en 3 binnen 190 x 260 pagina voor en achter € 795 € 765 € 735
Omslag 4 achterpagina 190 x 260 € 975 € 950 € 920